Pogoji uporabe

Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato Splošna bolnišnica Murska Sobota ne more prevzeti  nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov. Uporaba vsebin je na lastno odgovornost.

Dokumenti, objavljeni na naših spletnih straneh, ne zajemajo nujno uradnih besedil posameznega dokumenta. Naša kazenska in civilna odgovornost za morebitne napake v besedilu je izključena. Ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na naši spletnih staneh.

Uporabnikom naših spletnih strani priporočamo, da –​ če sprejemajo pomembno odločitev na podlagi podatkov, ki so objavljeni na naših spletnih straneh –​ preverijo podatke pri pristojnih osebah v Splošni bolnišnici Murska Sobota. V nobenem primeru pa ne odgovarjamo uporabnikom za nikakršno posredno ali neposredno škodo (izguba dobička, poslovno tveganje ...), ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav oziroma nezmožnosti uporabe spletnih strani Splošne bolnišnice Murska Sobota.
Spletne strani Splošne bolnišnice Murska Sobota vsebujejo povezave do drugih spletnih strani. Za obliko, vsebino in vnesene spremembe ne nosimo odgovornosti. Zato za te vsebine tudi ne veljajo pogoji uporabe in omejitve odgovornosti.

AACI-EN-15224
Certifikat Družini prijazno podjetje
Naložba v vašo prihodnost